AL
RRJETI I BIZNESIT

Intereuropa Group, kontrollohet nga kompania mëmë e saj Intereuropa d.d. e vendosur në Koper (Slloveni), dhe është e pranishme në 9 vende me rrjetin e saj të biznesit me anë të 12 kompanive respektive.

Ne kemi kompanitë tona me një rrjet të njësive të biznesit dhe terminaleve të logjistikës në: Slloveni, Kroaci, Bosnja e Hercegovinë, Serbi, Maqedoni, Mali i Zi, Kosovë, Shqipëri, dhe Ukrainë.

Ne ju sigurojmë zgjidhje logjistike në vende të tjera evropiane dhe në mbarë botën me një rrjet të partnerëve të besueshëm të biznesit.

Abonim për njoftime elektronike (E-news abonim)