AL
E drejta e sigurt

Shumëllojshmëria e gjerë e produkteve detare dhe rrjetit tonë të partnerëve të gjerë  mundëson shërbime të përshtatura për nevojat e klientëve tanë. Bashkëpunimi me anije-pronarë global të ndryshëm siguron një shkallë të lartë të besueshmërisë në lidhje me dërgimin jashtë shtetit në të gjitha kontinentet e botës. 

Ne e kemi krijuar shërbime të personalizuara për të mbështetur grupet e ndryshme të produktit apo industri vertikale, të tilla si nafta dhe kimikatet, mallrave që prishen, industrisë së rëndë dhe ngarkesave të projektit.

Ne kemi zyrat tona në portet detare të detit Adriatik, në Slloveni (Koper), Kroaci (Rijeka, Zadar, Split dhe Ploça), Mali i Zi (Bar) dhe Shqipëri (Durrës). Rrjeti ynë i plotë i agjentëve të huaj siguron mbulim të plotë të tregut ndërkombëtar.

NA BESONI NEVE DËRGESAT TUAJA DETARE. NE DO TË KUJDESEMI PËR NJË DET TË SIGURT.

SHIH GJITHASHTU

LOKACIONET

NA KONTAKTONI