AL
Rreth nesh
Ne jemi qendra e një rrjeti të gjerë të logjistikës. Ne drejtojmë, menaxhojmë dhe kontrollojmë lëvizjen e mallrave në të gjitha drejtimet, duke arritur në destinacioni të afërta dhe të largëta shpejt dhe sigurt.

INTEREUROPA GLOBAL LOGISTICS SERVICE ALBANIA SHPK

Lagja 1, Rruga Taulantia, Mujo Ulqinaku, Kulla 2
Durres,  Albania

NIPT: K91307502T

KONTAKTET

Mr. Dashamir Mandija
Drejtor
Tel:+355 52 220760
Fax:+355 52 220761
Mob:+355 692044393
Email: dashamir.mandija@intereuropa.al
Mr. Armand ZOTAJ
Menaxher shitjes
Tel: +355 52 222 760 
Fax: +355 52 222 761
Mob: +355 69 4004 456
Email: armand.zotaj@intereuropa.al

NA KONTAKTONI

Ju lutemi kontrolloni me kujdes të dhënat tuaja para se të dërgoni. Faleminderit.