AL
Show menu

Politika e kukive

ÇFARË JANË KUKIT?

Kukit janë skedarë të vegjël teksti që përmbajnë informacione rreth vizitës suaj në uebsajt.

Kukit lehtësojnë dhe thjeshtojnë bashkëveprimin mes përdoruesit dhe uebsajtit. Ato i lejojnë uebsajtit të kujtojë preferencat dhe aktivitetin e individit, duke kursyer kohë dhe duke kontribuuar në shfletim më efikas dhe më të lehtë për përdoruesin.

Arsyeja e parë mes shumë të tillash për të përdorur kukit është aftësia e tyre për të ruajtur informacion mbi uebsajtin (përzgjedhja e gjuhës, numri i rezultateve, madhësia e fontit etj.). Përveç kësaj, ato lehtësojnë gjithashtu implementimin e shërbimeve të uebit (regjistrimi, përmbajtja e karrocave të blerjeve, abonimet në lajme me email, shikimi i videove etj.) dhe mbledhjen e informacioneve mbi zakonet e përdoruesve të uebit (numri i vizitave, përmbajtjet interesante për përdoruesit etj.). Të gjitha këto na ndihmojnë të përmirësojmë përvojën e përdoruesit si edhe të llogarisim efikasitetin e dizajnit të uebsajtit.

Asnjë prej kukive të përdorura në uebsajtet tona nuk grumbullon informacione që mund të zbulojnë identitetin tuaj personal.

Për hir të transparencës, ne kemi bërë një listë të të gjitha kukive që përdorin dhe qëllimet e tyre. Ju lutemi kini parasysh se duke vazhduar përdorimin e këtij uebsajti, ju jeni dakord me përdorimin e kukive të listuara.

ÇFARË KUKISH PËRDOREN NGA KY UEBSAJT?

Kukit rreptësisht të nevojshëm

Kuki që na ndihmojnë të shfaqim përmbajtjen, formularët e kontaktit, karrocat e blerjeve dhe elementë të tjerë të rëndësishëm të uebsajtit.
Titulli Domeni Përshkrim Kohëzgjatja
ASP.NET_SessionId www.intereuropa.al Lëshuar nga aplikacioni ASP.NET i Microsoft-it, kjo kuki ruan të dhënat e sesionit gjatë vizitës në faqen e internetit të një përdoruesi. Sesionit
cookieyes-consent www.intereuropa.al CookieYes e vendos këtë cookie për të mbajtur mend preferencat e pëlqimit të përdoruesve në mënyrë që preferencat e tyre të merren parasysh në vizitat e tyre të mëvonshme në këtë faqe interneti. Ai nuk mbledh ose ruan asnjë informacion personal të vizitorëve të faqes në internet. 1 vit

Kukit analitike

Këto kuki grumbullojnë informacione që ne i përdorim për të kuptuar më mirë përdorimin nga ana juaj të uebsajtit dhe na ndihmojnë të personalizojmë uebsajtin dhe aplikacionin tonë për të përmirësuar përvojën tuaj si përdorues.

Titulli Domeni Përshkrim Kohëzgjatja
_ga .intereuropa.al Kuki _ga, i instaluar nga Google Analytics, llogarit të dhënat e vizitorëve, sesioneve dhe fushatës dhe gjithashtu mban gjurmët e përdorimit të faqes për raportin analitik të sajtit. Kuki ruan informacionin në mënyrë anonime dhe cakton një numër të krijuar rastësisht për të njohur vizitorët unikë. 1 vit 1 muaj 4 ditë
_gid .intereuropa.al Instaluar nga Google Analytics, cookie _gid ruan informacione se si vizitorët përdorin një faqe interneti, duke krijuar gjithashtu një raport analitik të performancës së sajtit. Disa nga të dhënat që mblidhen përfshijnë numrin e vizitorëve, burimin e tyre dhe faqet që ata vizitojnë në mënyrë anonime. 1 dite
_gat_clientTracker .intereuropa.al Google Analytics e cakton këtë cookie për të ulur shkallën e kërkesës. 1 minutë
_gat .intereuropa.al Kjo cookie është instaluar nga Google Universal Analytics për të frenuar shkallën e kërkesave dhe për të kufizuar mbledhjen e të dhënave në faqet me trafik të lartë. 1 minutë

SI TË AKTIVIZONI OSE ÇAKTIVIZONI KUKIT?

Kukit nuk do të përdoren për të grumbulluar informacione që lidhen me identitetin tuaj personal. Nëse dëshironi, ju mund të ndryshoni cilësimet rreth përdorimit të kukive në shfletuesin e kompjuterit ose pajisjes suaj celulare.

Shumica e shfletuesve modernë ju lejojnë të pranoni ose të refuzoni të gjitha kukit, të pranoni ose të refuzoni lloje të caktuara kukish ose të merrni një paralajmërim kur një uebsajt do që të ruajë një kuki në pajisjen tuaj. Përveç kësaj, ju mund të fshini gjithashtu kukit që shfletuesi i ka ruajtur tashmë në pajisjen tuaj.

Kini parasysh se në rast se i çaktivizoni kukit, funksionet e uebsajtit mund të ndikohen negativisht, dhe do të shfaqet mesazhi rreth përdorimit të kukive sa herë që vizitoni, që do të ndikojë në përvojën tuaj si përdorues në planin afatgjatë.

Ndryshimi i cilësimeve të kukive është i ndryshëm në secilin shfletues. Ju mund të gjeni informacion të detajuar duke klikuar te “Ndihma”, duke vizituar www.aboutcookies.org, që jep detaje rreth ndryshimit të cilësimeve të kukive në të gjithë shfletuesit modernë ose na kontaktoni me email.

PËRPUNIMI I TË DHËNAVE PERSONALE QË JU FUSNI NË FORMULARËT NË UEBSAJT DHE ABONIMET NË LAJME ME EMAIL

Të dhënat që ju fusni në formularët e uebsajtit përdoren ekskluzivisht për të transmetuar mesazhin (pyetje, rezervim, blerje etj.) ose shërbimin e kërkuar. Të dhënat tuaja janë të mbrojtura dhe nuk u zbulohen palëve të treta, dhe as nuk përdoren për ndonjë qëllim tjetër përveç atyre të përshkruar më lart.

Duke u abonuar në lajmet me email, ju bini dakord që adresa juaj e emailit mund të përdoret për t’ju informuar rreth shërbimeve/produkteve të reja. Ju mund të çregjistroheni në çdo kohë duke klikuar te lidhja e çregjistrimit në email.

Duke u abonuar në lajmet me email, ju bini dakord që adresa juaj e emailit mund të përdoret për t’ju informuar rreth shërbimeve/produkteve të reja. Ju mund të çregjistroheni në çdo kohë duke klikuar te lidhja e çregjistrimit në email.

Kukit e Google Analytics, DoubleClick dhe AddThis mund të çaktivizohen duke ndjekur udhëzimet më poshtë:
Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en
Double Click: http://www.google.com/policies/technologies/ads/
AddThis: http://www.addthis.com/privacy/opt-out-saved#.UbmBr6zDCZd

Për më shumë informacion rreth kukive, shikoni Udhëzimet e Komisionierit të Informacionit