AL
Ngarkesat konvencionale
Shërbimet tona ofrojnë transport detar dhe tokësor për mallra të ndryshme konvencionale përmes porteve të bregut lindor të Adriatikut, për tregjet e Evropës Qendrore, Jugore dhe Lindore.

WE PROVIDE SERVICES FOR FOLLWING CARGO GROUPS:

 • ngarkesa të përgjithshme
 • ngarkesa me shumicë
 • ngarkesa të lirshme
 • ngarkesa të lëngshme
 • ngarkesa të veçanta të projektit
 •  

  Për mallra të veçantë të projektit, ne ofrojmë shërbime logjistike përgjatë gjithë zinxhirit të furnizimit, si dhe stafi ynë profesional dhe i kualifikuar për ringarkimin dhe fiksimi e lartpërmendur për mjetet e transportit.

  SHIH GJITHASHTU

  LOKACIONET

  NA KONTAKTONI